客人見證& 媒體報導

婚嫁平台見證

婚紗& 婚禮攝影錄影 

1/26

 ⭐⭐⭐⭐⭐  5 Stars Rating    By  akumajay7901   From Bespoke Wedding 精選評論服務 / 婚宴日期: 2018  
 

一開頭我地都係上網去搵婚禮攝影,睇左好多間,好多種style,都覺得唔係好岩,好多係價錢上都唔係好適合。

上網睇到Jason Pang Gallery,留低左個電話,咁Jason 就同我地聯絡。傾左一輪都覺得幾岩,價錢又合適,所以就決定揀佢地😉 一開始傾就已經覺得Jason嘅團隊好好,感覺佢地都係好紮實,同埋態度都好nice😌 Big day之前,我地開會,Jason都會帶領番我地去諗點樣影、同個flow要點跟,係好有經驗嘅。另外,佢又俾左好多意見同小tips我地,例如到時影相嘅時候基本係記住要露笑容呀,前一日又會提我地要早啲訓,keep好啲個狀態💪🏽

到左big day當日,Jason既團隊所有野都真係做得好好,好自動波。佢地一黎到就已經知道要點樣set啲機,邊啲角度會靚呀、要點樣就位咁樣。因為我地係喺自己屋企花園影嘅,佢地都真係度身訂造咁幫我地諗要點樣影,好貼心。同埋Jason都帶領得好好,會指揮我地要點樣擺啲野,啲人要點企,令我煩少一樣野😆結婚當日其實已經有好多野要估,佢地可以自動波嘅時候,我就會輕鬆左!

 

同埋出到黎個效果我地都係好滿意架😍😍真係好似一開頭我有嘅感覺咁,好紮實,有唔同風格,啲角度、光線同埋整個構圖都係好靚!同埋仲有一樣就係佢地係好有交帶,又好願意溝通,不論係big day之前,定係之後揀相,佢地都會好願意俾意見同聽我地意見。當日佢地影完都整左幾張相,可能諗住擺上平台作為宣傳,咁佢地都會好有交帶,俾我地睇下同問埋我地得唔得先再post! 非常好,亦都好有禮貌!👏🏻
另外我諗因爲佢地都做左一段時間,所以好似咩人都識,可以介紹到好多service俾我地。例如我地想搵婚禮司儀同花球,佢地都可以介紹俾我地,真係好廣呀佢地network!整體黎講我地都好滿意!

 ⭐⭐⭐⭐⭐  5 Stars Rating    By  Iu Ka   From Bespoke Wedding 精選評論服務 / 婚宴日期: 2018

好高興搵到Jason幫我地影婚紗相。其實自己本身不喜歡影出來太做作的照片,而係想影一些自然的風格的照片。

在FB見到Jason的作品之後決定搵佢幫我,影相那一日我完全交俾Jason去安排,那天天氣好熱,我同老公都熱满頭大汗,包括Jason的團隊,但他們都非常尊業,只見他們都沉浸在工作中不停搵光線、設計每一個post,影足全日。

 

收到相片後我好開心,不浮誇又自然, 人與景融合得非常靚,而這就是我要的作品。

多謝Jason為我同老公留下了美好的回憶,之後影家庭照我會繼續搵Jason操刀, 因為我相信Jason可以影到帶出家庭溫馨的好照片! Janice

4⭐⭐⭐⭐ + 0.5⭐  4.5 Stars Rating    By  Samantha Kwan   From Bespoke Wedding 精選評論服務 / 婚宴日期: 2018

見到Jason Pang Gallery 嘅page,亦有比較過唔同攝影公司嘅攝影風格同效果。同佢地溝通嘅過程中感覺到攝影師Jason幾有heart❤️ 再加上我哋都係基督徒,想搵返基督教嘅攝影師😌 攝影前我哋食過餐飯傾過計,佢了解左我哋嘅故事之後就睇下有咩靈感同決定點幫我哋影。我自己係畫家,事前比攝影師睇過我嘅畫,然後佢亦有將畫面呈現出黎😍 因為我哋冇乜影相經驗,所以佢畀咗好寶貴、專業嘅意見,話我哋知取景、造型有咩需要注意。不過我哋因為第一次攝影無經驗,到好後期先同攝影團隊溝通發現我地要帶咩衫去攝影、有咩需要注意。如果可以早啲同我哋講就更好,可以早啲準備同更齊備😎

 

Jason份人幾幽默,好帶動到氣氛,令我哋好易融入到,成個氣氛好開心,仲示範畀我哋睇點擺pose😂!過程中攝影師有遷就我哋嘅性格、喜好,決定去咩地方影相,呈現咗唔同嘅風格,有香港夜景、樹林等,影出嚟效果好好👏🏼 當日用嘅器材好高質素、好齊備,亦有從唔同角度影。整個攝影團隊有三個人,影相時都有幫忙拎裙尾,非常細心,同佢哋合作非常愉快!👍🏼👍🏼

 

IMG_0215
IMG_0557
IMG_0558
71bc84be-6eb0-45f7-ad0f-2338d786e950
相片 22-9-2018 19 35 51
相片 22-9-2018 19 36 22
相片 22-9-2018 19 36 18
Photo 3-10-2018, 12 21 55 AM
Photo 3-10-2018, 12 22 09 AM
Happy Couple Wedding Pennisula
Photo 27-8-2018, 8 06 40 PM
Photo 15-10-2018, 10 20 12 PM
Photo 15-10-2018, 10 19 56 PM
Photo 18-10-2018, 3 13 09 PM
Photo 18-10-2018, 3 20 57 PM
Photo 18-10-2018, 3 12 59 PM
Photo 17-10-2018, 4 07 22 PM
Photo 17-10-2018, 3 59 23 PM
Photo 18-10-2018, 2 49 54 PM
Alvina
IMG_0560
IMG_0559
Anson 2
innoplay
Photo 25-2-2018 下午2 34 40
IMG_6968
IMG_6967
Photo 21-3-2018 下午12 38 58
Photo 11-3-2018 上午11 58 21
Photo 11-3-2018 上午11 58 13
Photo 17-3-2018 下午2 34 09
Photo 17-3-2018 下午2 34 17
Photo 11-3-2018 上午11 07 06
Photo 11-3-2018 上午11 07 18
Photo 19-3-2018 下午11 01 55
Photo 22-3-2018 下午11 33 30
Annie Magazine
customer feedback teresa 2
Family photo
Photo 11-3-2018 下午9 32 12
Photo 3-3-2018 下午2 42 28
customer feedback connie
customer feedback teresa
Gigi family
Photo 27-2-2018 下午8 49 18
customer feedback wilda
customer feedback Vivian
customer feedback riko
相片 30-7-2017 12 06 34
customer feedback annie
customer feedback si mo
customer feedback chan 3
customer feedback chan
Bonnie Cat personal portrait
Annie personal portrait

精選並接受采訪 

通過婚禮平台

採訪 Jason Pang 畫廊 

​​

< 攝影的三大信念 >

自己跟行家的關係,Jason就一直堅持自己有最大的信念:

 

1. 了解對方需要,從與他的表演過程中了解他們的角色,參與出演另一方的條件與展示,而同時由“看起來很有趣”的拍攝過程

 

2. 嚴格挑選自己的錄影影像的攝影團隊。

 

3.所有作品最後製作都會自己做,堅持不會外。

閱讀專訪全文:https://bit.ly/2On4NdU

客戶包括......
知名品牌 & 公司
廣告& 活動
美好的回憶......

husband wife romance photo testimonials
Ming Pao Weekly
Croucher Foundation
Zouk At Sea
Mead Johnson
Hong Kong Golf & Tennis Academy
Hennessy
Bria Cha Motivation
Stream Of Praise
3-bitcoin-cash-logo-ot-large.png
Spencer Ogden.png
logo_frontend.png
Grosvenor Group.png
HKGBC Green Building Council
J3 Education Group
66217485_10156387456682960_1940554735018
wedding maestros

美贊臣

香港高爾夫球網球學院

塔申

Brian Cha 動機

婚禮大師 

明報

軒尼詩 VSOP

裘槎基金會

香港綠色建築委員會 

斯賓塞奧格登 

新娘 學院

J3教育

要有光 

美國地質調查局全球系統

東福堂

海上的祖克

一圈

讚美之流 

格羅夫納集團

和更多......

客戶的好評

婚前和婚紗攝影,攝像

全家福

專業肖像

商業的 攝影、攝像、品牌、營銷

攝影課

活動...

感謝您為我們拍攝!你很專業,也很平易近人!謝謝你的可愛照片!

全家福 - 陳小姐

嗨傑森 多謝你!今天個個都好開心呀...大家都在談戀愛XD

我姐姐話影得媽咪好精神,好飽滿,大家都好滿意

工作室 - 特蕾莎

肖像 - 伊薩

活動 - 明周

明報周刊

婚紗攝影和攝像 - 金和呂

實多謝彭偉基團隊……🤗🤗🤗
我同太太真的很好感激,你真的係好明白我地要啲乜野,我地地地道道很簡單,就像我當日所講的……所有野係都好不簡單……當然仲要多謝Samson同埋Angie啦……
我同夫人喚起咁幸福,你真愛係好大功勞!仲有……幸福的你感謝恩恩祝福……我都祝你同夫人幸福😍😍

活動 - 裘槎基金會

他很有幫助!   

技術好,都服務好,是成功的關鍵,傑森實現!

非常感謝您的善意幫助,您為我們的大型活動增添了色彩!  照片真好!

  傑森非常有幫助!可以說他是 熱情和專業。他能捕捉到活動的氣氛! 

商業 - 男人

賈攝影和被攝者的最大利益,他偷偷準備對被攝者的最大利益,花心思真的努力去把。

我會覺得Jason不是當你係提供一個工作俾佢,而係當每一個工作和任務,都是一個侍奉,侍奉的機會

機會是等待有預備的人!

工作室 - 萬

當我收到照片的時候,我無法認出我自己!

就像廣告一樣!  真的,非常感謝杰森!  
 

攝影班 - 學生

“Jason Sir好親,幾小時小時的理論和今天數名的學子的悉心指導和實習,已經讓我大躍進了,而且對影相的興趣提升了,期待繼續!”

品牌推廣、攝影、攝像 - 大衛

(常務董事)

ltbelight.com

謝謝你所有的 辛勤工作 並在緊迫的時間內完成任務。  

我們非常喜歡這些照片 時尚,視頻有 自然的觸感。做得好!

我今天拍了一張非常高質量的照片!非常專業,細心,Jason 能夠令被拍者提升自信自然的自我,釋放出自己,同有朝氣!

肖像和工作室 - Fion

對工作熱誠又熱心的人放寬心,因為渠好每一次交出比專業下最美麗又親切的地方!

活動 - 讚之泉

讚美之流

家庭 - 黃氏

感謝您帶來愉快的拍攝體驗。很漂亮!感謝您賈森可愛的照片!

傑森多謝你啊!你影得我地好靚呀!

老實說,從來沒有想過我們 可以看起來很好......在鏡頭前。  謝謝杰森!

從來沒有像我們一樣可以在漂亮的鏡頭里,看到到了,  謝謝 傑森!

週年紀念 - 盧女士

感謝杰森捕捉到了我的瞬間 - 充滿期待的瞬間!謝謝你捕捉到了那個心情!好喜歡!

超滿意,自然,超級開心!攝影技術一流,器材先進,態度認真,整過攝影過程好舒服, 得到非一般方間影相的體驗

你影得我好靚呀! D 朋友話我影得仲過香港小姐! 自然,超級開心!

我已經下載了圖片。  你是一個偉大的攝影師!驚人!

品牌推廣、攝影、攝像 - 朱迪 

(運營總監)

j3education.com

感謝您的所有努力並按時完成任務。  

驚人的團隊 😊 

婚前 - 梁先生

肖像 - 卡羅爾

人像與工作室 - 劉小姐

家庭,品牌
攝影 - 蘇珊娜

(創始人)

沙拉大師.com.hk

感謝Jason! 琴日收到佢第一批相,在Amen Kitchen映,竟然有646張,當中大部份都好靚...無邊張唔得!
平時一啲攝影師會影好多張,然後當中只可以揀幾張有代表性的... 其他其實可以放埋一邊!
但係呢輯相,一邊睇一邊覺得Jason真係好叻,佢每一張都有捕捉我哋唔同嘅表情,每一張嘅構圖都好靚... 不愧係星級攝影師!
當我收返啲相,我絕對覺得自己俾得值,俾得低,有賺咗一筆嘅感覺!
最重要係,佢大部份相係直出,唔使執,已經好靚!

感謝主比我認識這位好弟兄!他拍的相,看得出有愛意和祝福!

#影相要搵JasonPang一定靚到得人驚😍

wedding photoshoot outdoor testimonials

幕後
拍攝行動的時刻!

相片 22-9-2018 19 35 51
相片 22-9-2018 19 36 22
相片 22-9-2018 19 36 18
Happy Couple Wedding Pennisula
IMG_4668
IMG_4669
IMG_4670
IMG_0557
IMG_0558
71bc84be-6eb0-45f7-ad0f-2338d786e950
Photo 3-10-2018, 12 21 55 AM
Photo 3-10-2018, 12 22 09 AM
Photo 17-10-2018, 4 07 22 PM
Photo 18-10-2018, 2 49 43 PM
Photo 18-10-2018, 2 49 54 PM
Alvina
IMG_0560
IMG_0559
Photo 18-10-2018, 3 13 09 PM
Photo 18-10-2018, 3 20 57 PM
IMG_6968
IMG_6967
Photo 17-3-2018 下午2 34 09
Photo 11-3-2018 上午11 07 18
Photo 11-3-2018 上午11 07 06
Annie Magazine
customer feedback teresa 2
Annie personal portrait
Photo 11-3-2018 下午9 32 12
Photo 3-3-2018 下午2 42 28
customer feedback connie
customer feedback teresa
Photo 27-2-2018 下午8 49 18
customer feedback wilda
customer feedback riko
customer feedback annie
Photo 11-3-2018 上午11 58 13
Photo 11-3-2018 上午11 58 21
customer feedback chan 3
customer feedback chan
Photo 19-3-2018 下午11 01 55
Photo 22-3-2018 下午11 33 30
Bonnie Cat personal portrait
Family photo
Gigi family
Photo 25-2-2018 下午2 34 40
相片 30-7-2017 12 06 34
customer feedback si mo

更多客人見證...

客人社交平台留言

很多留言讚攝影錄影...

有愛!

________________________

了解  得獎攝影師 Jason Pang

Jason 團隊提供不一樣的婚紗, 婚禮, 家庭, 廣告和人像攝影錄影服務, 使命是透過服務傳播愛。

聯絡 Jason


👉 電話/ whatsapp:  +852 6622 9518 

👉 電郵: info@jasonpanggallery.com

或者在下面的表格中輸入你的請求,我們會盡快答覆!

wedding ceremony pictures testimonials
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Thanks! Message sent.

Thanks! Message sent.

_________________________________________________

Award Winning Photographer

​多謝大家!

_____________________________________________